ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Toyota Yaris 2016, με περισσότερο στιλ

toyota_yaris_1

Η Toyota ανακοίνωσε μία σειρά από αισθητικές κυρίως αλλαγές στη γκάμα του δημοφιλούς της supermini, οι οποίες θα περάσουν στην παραγωγή από την επόμενη χρονιά.

toyota_yaris_2Η μεγαλύτερη, ίσως, αλλαγή έχει να κάνει με τους τρεις νέους χρωματικούς συνδυασμούς Bi-Tone, που θα προσφέρει. Αναδύοντας ένα πιο δυναμικό και κομψό χαρακτήρα, αυτοί ενισχύουν τις όμορφες γραμμές του μοντέλου. Τα τρία διαθέσιμα χρώματα είναι τα Pearl White, Platinum Bronze και Barcelona Red, με κοινό παρονομαστή ένα μαύρο μεταλλικό “wrap-around” τελείωμα στην οροφή, στις κολώνες, στους καθρέφτες και σε ορισμένα ακόμα σημεία του αμαξώματος.

toyota_yaris_3Ειδικά για τις υβριδικές εκδόσεις, που αφορούν το ένα τρίτο των ευρωπαϊκών πωλήσεων, η Toyοta δίνει πλέον τη δυνατότητα επιλογής της κυψελοειδούς μάσκας, που έφεραν οι συμβατικές εκδόσεις. Με αυτό τον τρόπο φιλοδοξεί να ενισχύσει το δυναμισμό του μοντέλου, προσθέτοντας στο όλο πακέτο μία νέα, μαύρη επένδυση με Piano Black επιφάνειες στο ταμπλό. Εκτός αυτής, θα υπάρξουν και τρεις ακόμα νέες επενδύσεις, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές των αγοραστών.

Το στιλιστικά ανανεωμένο Toyota Yaris θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της φρανκφούρτης, τον επόμενο μήνα. Όσο για τις πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά, θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!