NEA

Αυτό είναι το νέο Volvo S90!

volvo s90 scale model (1)

Έστω και σε μορφή μινιατούρας, αυτή θα είναι η νέα ναυαρχίδα της Volvo που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2016…

volvo s90 scale model (3)Οι φωτογραφίες που βλέπετε αναρτήθηκαν σε κινεζική ιστοσελίδα και σύμφωνα με το σουηδικό περιοδικό Teknikens Värld πρόκειται για το κανονικό μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή. Αν είναι έτσι, τότε το ολοκαίνουργιο S90 αποσπά μόνο θετικά σχόλια, μιας και ο διάδοχος του ώριμου S80 έχει ελκυστική limo εμφάνιση με στοιχεία από το Concept Coupe, αλλά και το XC90. Χαρακτηριστική είναι και η κλίση της οροφή στο πίσω μέρος, που καταλήγει σε έναν τρίτο όγκο σεβαστών διαστάσεων, καθώς και τα σχήματος C πίσω φώτα.

volvo s90 scale model (2)Στο εσωτερικό αναμένεται να υιοθετηθεί η άποψη που συναντάμε στο XC90, με τη μεγάλη -σε στιλ tablet- οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Από το XC90 θα προέρχονται και οι αποκλειστικά δίλιτροι 4-κύλινδροι βενζίνης και πετρελαίου Drive E, ενώ η βάση θα είναι το νέο μεταβλητό πλαίσιο SPA (Scalable Product Architecture) της σουηδικής εταιρείας. Στην πορεία η γκάμα του νέου Volvo S90 θα συμπληρωθεί και από μια έκδοση στέισον, η οποία θα έχει πολλά κοινά με το ιδιαίτερα όμορφο Concept Estate, το πρωτότυπο που είχαν παρουσιάσει πριν κάποιους μήνες οι Σουηδοί. Επίσης, δεν αποκλείεται και μία σούπερ έκδοση με ηλεκτρικό τούρμπο, ενώ οι νέοι 3-κύλινδροι θα φτάνουν έως το νέο S60.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!