NEA

Το νέο DS4 Crossback και το ανανεωμένο DS4 στην Φρανκφούρτη

DS-4-Crossback-2015-1

Μετά από περίπου ένα χρόνο από την «ανεξαρτητοποίηση» της DS από την Citroen, το premium σήμα ανανεώνεται και εμπλουτίζεται…

DS-4-Crossback-2015-65Το DS4 Crossback είναι μία crossover εκδοχή με αυξημένη κατά 30 mm απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και τονισμένα μαύρα στοιχεία στο αμάξωμα (π.χ. οι πλαστικές προεκτάσεις στα φτερά, οι «ποδιές» στους προφυλακτήρες κ.α.), ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι γκρι ράγες οροφής και τα διαφορετικά μαρσπιέ. Από την άλλη, το DS4 ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα με το λογότυπο DS, ενώ τον πολυτελή χαρακτήρα του μοντέλου τονίζει το χρώμιο και στα παράθυρα. Οι προβολείς συνδυάζουν Xenon με LED, με LED είναι τα φλας και οι προβολείς ομίχλης, ενώ η οροφή μπορεί να είναι σε διαφορετικό χρώμα από το αμάξωμα (σε 33 συνδυασμούς).

Στο εσωτερικό υπάρχει πλέον μια νέα οθόνη αφής 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα -η παρουσία της κατάργησε συνολικά 12 κουμπιά-, ενώ το σύστημα infotainment ενσωματώνει το Apple Car Play. Στην βάση της γκάμας βρίσκεται ο 1.2 PureTech με τους 130 PS, ο επίσης βενζίνης 1.6 THP με τους 165 PS, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο δίλιτρος THP με τους 210 PS. Από πλευράς ντίζελ, στα 1.600 cc υπάρχουν οι BlueHDi με 120 ή 150 PS, ενώ ψηλότερη η δίλιτρη με τους 180 PS. To DS4 Crossback θα είναι διαθέσιμο με τον PureTech 130 και τον BlueHDi 120.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!