ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έκανε δώρο στην γυναίκα του μία Ferrari FXX K

FERRARI-FXXX-GIFT-1

Ο Benjamin Sloss, ένα από τα μεγαλύτερα στελέχη της Google και φανατικός των σπορ αυτοκινήτων, ξέρει πώς να κάνει ευτυχισμένη την σύζυγό του!

Ο Sloss αποφάσισε το δώρο γενεθλίων της συζύγου του Christine να ήταν ένα ταξίδι που θα περιλάμβανε και μια επίσκεψη στο Fiorano, την πίστα της Ferrari στην Ιταλία. Εκεί η Christine θα είχε την ευκαιρία να κάνει μερικούς γύρους με την 599 ΧΧ του συζύγου της, ο οποίος κατέχει μία LaFerrari, μία 458 Speciale, μία κατακόκκινη McLaren 12C, μία McLaren P1, ένα Ford Raptor και ποιος ξέρει τι άλλο… Ωστόσο, η Christine έμεινε άναυδη όταν της έδειξαν πως θα οδηγούσε μια κατακίτρινη και ολοκαίνουργια FXX K, η οποία ήταν τελικά το μεγάλο δώρο του συζύγου της για τα γενέθλιά της! Τώρα, για ποιο λόγο να προβάλλει το ζεύγος την FXX K, να υποθέσουμε πως του έκαναν καλύτερη τιμή;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!