NEA

Περισσότερα για το νέο Kia Sportage

2016-Kia-Sportage-2

Το νέο Sportage θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά την άνοιξη με ολοκαίνουργια εμφάνιση και τούρμπο κινητήρες…

2016-Kia-Sportage-4Σταδιακά η Kia συμπληρώνει την διαδικτυακή πρεμιέρα του νέου Sportage δίνοντας περισσότερα στοιχεία, καθώς και τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό. Συγκεκριμένα, το νέο Sportage είναι 40 mm μακρύτερο (συνολικό μήκος 4.480 mm) από το απερχόμενο μοντέλο, ενώ το μακρύτερο κατά 30 mm μεταξόνιο προμηνύει και μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Οι τελευταίοι θα έχουν μπροστά τους ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό, από τον οποίο ξεχωρίζει η οθόνη αφής 7,0’’ ή 8,0’’ που υποστηρίζει τη νέα πλατφόρμα πολυμέσων της κορεατικής εταιρίας. Αξιοσημείωτο είναι πως ο χώρος για τις αποσκευές έχει αυξηθεί από τα 465 στα 503 lt.

Από εκεί και πέρα, όπως είχαμε πει στην βάση της γκάμας βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός βενζίνης 1.6 GDI με 132 PS, ενώ η σειρά GT Line έχει κάτω από το καπό της το νέο τούρμπο 1.6 T-GDI με 177 PS / 265 Nm. Αυτό είναι το μόνο μοτέρ που συνδυάζεται με το νέο διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο 7-DCT, ενώ την γκάμα συμπληρώνει ο ντίζελ 1.7 CRDi με 115 PS. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό βίντεο από το στάδιο εξέλιξης και σχεδίασης του νέου Sportage.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!