ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Skoda, νέες εκδόσεις Rapid και Superb

skoda_superb_sportline

Με τα Rapid Monte Carlo και Superb SportLine, που θα παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη, η Skoda επεκτείνει τη γκάμα των εκδόσεων των δύο μοντέλων της.

skoda_rapid_monte_carloΑναφορικά με το Rapid, Μπορεί να διέθετε έκδοση Monte Carlo στη Spaceback εκδοχή του, πλέον όμως ήρθε η ώρα αυτή να διατεθεί στα sedan αμαξώματα. Εδώ δεν μιλάμε για κάποια αναβάθμιση σε μηχανικό επίπεδο ή σε αναρτήσεις, παρά μόνο για εμφανισιακές αλλαγές και ορισμένες προσθήκες στον εξοπλισμό. Η έκδοση Monte Carlo ξεχωρίζει από τη μαύρη απόχρωση των καθρεφτών, της μάσκας των τροχών -16 και 17 ιντσών- από τα διακριτικά λογότυπα στη μεσαία κολώνα, καθώς και από τον αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Σε ο,τι αφορά στο Superb, η νέα έκδοση SportLine θα διατίθεται τόσο στις sedan, όσο και στις station wagon εκδόσεις αμαξωμάτων. Όπως αναφέρει και η ονομασία, θα πρόκειται για ελαφρά πιο σπορ εκδόσεις, εξ ου και η απόφαση της εταιρίας να μην συμπεριλάβει τους βασικούς κινητήρες 1.4 TSI και 1.6 TDI στη συγκεκριμένη σειρά. Η σημαντικότερη, ίσως, διαφοροποίηση έχει να κάνει με την ανάρτηση, που έχει σκληρύνει και χαμηλώσει κατά 1,5 εκατοστό, προσφέροντας έτσι μία πιο σπορτίφ αίσθηση. Οι τροχοί είναι 18 και 19 ιντσών, ενώ άλλες αλλαγές αφορούν στο τριάκτινο σπορ τιμόνι, στα μεταλλικά πεντάλ και σε νέες επενδύσεις στο εσωτερικό.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!