NEA

Είναι αυτό το νέο Nissan Z;

Nissan-crossover-concept 1000

Προφανώς και όχι, αλλά είναι σίγουρο ένα concept car που θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη και θα μας απασχολήσει αρκετά για τους επόμενους μήνες…

Η Mitsubishi προσανατολίζεται προς ένα crossover μοντέλο για αντικαταστάτη του Evo και όπως φαίνεται στο ίδιο παιχνίδι θα μπει και η Nissan. Όπως είχαμε γράψει, οι Ιάπωνες ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του 370Z που ολοκληρώνει την πορεία του το 2017 και στο τραπέζι ρίχνουν την ιδέα για ένα κόμπακτ crossover με τετρακύλινδρους κινητήρες και προσιτή τιμή πώλησης, σύμφωνα με το βρετανικό Autocar.

Από την άλλη, η teaser εικόνα που βλέπετε θα μπορούσε να σχετίζεται με τον αντικαταστάτη του Juke, κάτι όμως που ακούγεται λιγότερο πιθανό. Έτσι, λοιπόν, στην Φρανκφούρτη η Nissan θα θελήσει να ταράξει τα νερά για ακόμη μία φορά, εισάγοντας ένα ρηξικέλευθο Z μοντέλο που θα βασιστεί στο concept που βλέπετε εν μέρει. Το οποίο έχει μαύρο καπό, όπως το αγωνιστικό Datsun 240Z που κατέκτησε το σαφάρι Αφρικής το 1971.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!