NEA

Στην… πυρά μία συλλεκτική Lamborghini Aventador [vid]

Μία ακόμη Lambo παραδόθηκε στις… φλόγες έχοντας άδοξο τέλος. Και τι Lambo, μία από τις 100 συλλεκτικές ανοιχτές Anniversario 50th για την επέτειο της εταιρίας!

Yellow-Lamborghini-Aventador-burning 1200Μπορείτε να το δείτε και σαν ένα πυροτέχνημα των 548.000 δολαρίων για τον μισό αιώνα που συμπλήρωσε η ιταλική φίρμα το 2013. Φυσικά και αστειευόμαστε, αλλά από τον κατάλογο των επετειακών Aventador, προφανώς και θα πρέπει να διαγραφεί μία από τις 100 roadster (έχουν κατασκευαστεί και άλλες 100 κουπέ). Εδώ να πούμε πως το συμβάν έγινε σήμερα το πρωί στην μαρίνα του Ντουμπάϊ, για την Aventador Roadster των 700 PS που… έπιανε τα 350 km/h με 0-100 σε 3,0 sec.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!