NEA

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για το Ford Ranger

European Debut For Facelifted Ford Range (13)

Στην Φρανκφούρτη η Ford θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Ranger (μαζί με το νέο Edge), με φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμισμένους πετρελαιοκινητήρες…

Προς τα τέλη της χρονιάς θα ξεκινήσει το λανσάρισμα του νέου Ranger στις ευρωπαϊκές αγορές, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην κορυφαία έκδοση Wildtrak. Η οποία ξεχωρίζει από το εμφατικό της στιλ που περιλαμβάνει νέα τραπεζοειδή μάσκα, λεπτομέρειες του αμαξώματος βαμμένες στο χρώμα του γραφίτη, πλαϊνά «σκαλοπάτια», ράγες στην οροφή, «ποδιές», τροχούς 18’’ και άλλα στοιχεία που το ξεχωρίζουν από τις συμβατικές εκδόσεις.

Ο διάκοσμος δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα εκείνον ενός μοντέρνου SUV, καθώς περιλαμβάνει από έναν κομψό δίχρωμο πίνακα οργάνων μέχρι και μεγάλη οθόνη αφής 8’’. Επίσης, να υπενθυμίσουμε πως η απόσταση από το έδαφος είναι στα 230 mm, η ράμπα πρόσβασης και διαφυγής στις 28 και 25 μοίρες, αντίστοιχα, και το υδάτινο πέρασμα στα 800 mm.

Κάτω από το καπό του Ranger βρίσκονται αποδοτικοί πετρελαιοκινητήρες που συνδυάζεται με Auto-Start-Stop, με την μετάδοση να έχει νέες επιλογές στην τελική σχέση και σε συνδυασμό με την ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση, η Ford να μιλά για μείωση της κατανάλωσης έως 17%. Συγκεκριμένα, για τους Ευρωπαίους διαθέσιμες θα είναι οι εκδόσεις 2.2 TDCi με 130 ή 160 PS, καθώς και η ισχυρότερη 3.2 TDCi με 200 PS.

Από πλευράς κιβωτίων θα υπάρχουν μηχανικά ή αυτόματα 6άρια, εκδόσεις με κίνηση στον έναν ή και στους δύο άξονες, και φυσικά διαφορετικές εκδόσεις αμαξωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως η έκδοση με τους 160 PS έχει κατανάλωση 6,5 lt/100 km (από 7,8) και εκπομπή CO2 στα 171 g/km (από 206).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!