NEA

Με Leon Cross Sport η Seat στην Φρανκφούρτη

SEAT Leon Cross Sport teaser

Η ισπανική εταιρία θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα μία πρωτότυπη crossover εκδοχή του Leon, την οποία ίσως αργότερα και να δούμε στους δρόμους…

SEAT Leon Cross Sport teaser 1Όπως φαίνεται στις δύο πρώτες teaser φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η Seat, πρόκειται για ένα concept που βασίζεται στο τρίθυρο αμάξωμα του Leon με αρκετά στοιχεία από τα περιτυλίγματα των Cupra και X-Perience εκδόσεων. Το crossover παρουσιαστικό ενισχύεται από τα πλαστικά που περιβάλλον  χαμηλά το αμάξωμα, τις ράγες της οροφής και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία, αλλά πιθανότατα το Leon Cross Sport να έχει κάτω από το καπό του τον δίλιτρο TSI του Cupra με τα 290 PS. Από την άλλη, αν το πρωτότυπο Seat είναι τετρακίνητο, τότε ίσως να χρησιμοποιείται η διάταξη από το VW Golf R των 300 PS και τον ηλεκτροϋδραυλικό Haldex 5ης γενιάς. Όλα αυτά θα γίνουν γνωστά με την πρεμιέρα του Cross Sport στην Φρανκφούρτη, όπως επίσης και το αν η Seat θα προχωρήσει στην παραγωγή μίας τέτοιας έκδοσης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!