ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Και ο τίτλος πάει στον Ogier και στην VW

OGIER-RALLY-AUSTRALIA-1

Με τη νίκη τους στο Ράλι της Αυστραλίας με το VW Polo WRC οι Ogier- Ingrassia εξασφάλισαν ήδη τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ο οποίος είναι ο 3ος στη σειρά για την VW…

Μάλιστα, ο Ogier μπήκε σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ οδηγών, στο οποίο ανήκουν μόνο ο Loeb και ο Makkinen, που έχουν τρεις και πλέον τίτλους στο ενεργητικό τους. Ταυτόχρονα τον 3ο σερί τίτλο των κατασκευαστών εξασφάλισε και η VW, που από τη στιγμή που μπήκε στο WRC δείχνει και αποδεικνύεται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον άτρωτη.

OGIER-RALLY-AUSTRALIA-2«Eίναι φανταστικό συναίσθημα να είσαι ξανά Πρωταθλητής, είναι μια εκπληκτική σεζόν, η καλύτερη που έχω κάνει ποτέ. Καθόλου λάθη, πολλές εξαιρετικές εμφανίσεις και αυτή, εδώ στην Αυστραλία, είναι μια από τις κορυφαίες. Είναι το πιο δύσκολο Ράλι για να «ανοίγεις» το δρόμο και παρόλα αυτά καταφέραμε να νικήσουμε. Είναι ο τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσω τον 3ο μου τίτλο» σχολίασε πανευτυχής ο Ogier. Ο οποίος προκειμένου να τερματίσει πρώτος στο ράλι Down Under χρειάστηκε να κερδίσει τις 7 τελευταίες ειδικές, καθώς είχε ολοκληρώσει την 1η μέρα στην 4η θέση της γενικής.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!