NEA

Αυτό είναι το… Juke της Toyota!

Toyota-C-HR_Concept_2015_1000 (8)

Η ιαπωνική εταιρία παρουσιάζει την τελευταία εκδοχή του πρωτότυπου concept που είχαμε δει πέρυσι τέτοιο καιρό στο Παρίσι…

Το ανανεωμένο C-HR παρουσιάζεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης διατηρώντας ως ένα σημείο την προχωρημένη αισθητική του, αλλά με ένα πιο προσγειωμένο στιλ. Στο οποίο συμβάλλει και το πεντάθυρο πλέον αμάξωμα -το πρώτο concept ήταν τρίθυρο- με διαστάσεις και στιλ ανάλογες του Nissan Juke. Όπως είχαμε γράψει, η Toyota τελικά θα μπει στην κατηγορία των σπορ crossover με την έκδοση παραγωγής του C-HR που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης.

Για την ώρα δεν υπάρχουν φωτογραφίες για το εσωτερικό, ενώ το μόνο που επιβεβαιώνει η Toyota είναι πως το C-HR βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA και πως υπάρχει υβριδικό σύστημα που είναι αποδοτικότερο έως 40%, χάρη σε πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και νέες μπαταρίες. Αν σας θυμίζει κάτι αυτό το νούμερο, είναι το ίδιο με του Toyota Prius, οπότε προφανώς και το C-HR εξοπλίζεται με την ίδια διάταξη. Εννοείται πως εκτός από την υβριδική έκδοση , το C-HR παραγωγής θα έχει κάτω από το καπό του -και μεταξύ άλλων- το νέο τούρμπο 1.200άρη βενζίνης καθώς και τον 1.400άρη ντίζελ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!