NEA

Το Bugatti Vision Gran Turismo στον πραγματικό κόσμο!

Bugatti-Vision_Gran_Turismo_Concept_2015 (30)

Λέμε στον πραγματικό, καθώς το εικονικό αγωνιστικό του Gran Turismo 6 παρουσιάζεται στην Φρανκφούρτη σε κανονικές διαστάσεις και μέγεθος…

Αφενός σχεδιάστηκε για το πασίγνωστο video game της Sony, αφετέρου για να σφυγμομετρηθούν οι αντιδράσεις του κοινού για την εμφάνιση που θα έχει η διάδοχος της Veyron που θα παρουσιασθεί πιθανότατα τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης. Αν μη τι άλλο, η εμφάνιση της Bugatti VGT -με φουλ αεροδυναμικό πακέτο, ενεργή γρίλια εμπρός που κατευθύνει τον αέρα και κάτω από το αμάξωμα, εισαγωγές αέρα και ενεργή πίσω πτέρυγα- είναι αρκούντως εντυπωσιακή και τουλάχιστον η μπροστινή όψη θα αποτελέσει την βάση για εκείνη της Chiron (αν επικρατήσει αυτή η ονομασία για τη νέα Bugatti).

Τώρα, το σχεδιαστικό τμήμα εμπνεύστηκε από την Type 57 Atlantic του 1957, ενώ η διχρωμία προέρχεται από την Type 57 G Tank που κατέκτησε τις 24 Ώρες του Le Mans το 1937. Οι σχεδιαστές συνεργάστηκαν στενά με τους μηχανικούς για να δημιουργήσουν το εικονικό VTG σε έξι μήνες, το οποίο τεχνολογικά θα μπορούσε να σταθεί και στον πραγματικό κόσμο. Με έναν W16 στο πίσω μέρος και κίνηση στους τέσσερις τροχούς, μάλλον οι Γάλλοι δεν θέλουν να μας αποκαλύψουν ακόμη το υβριδικό μέρος που θα έχει η Chiron.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!