NEA

To Mercedes Concept IAA φωτογραφίζει το μέλλον [upd+vid]

Mercedes-Benz-IAA_Concept_2015_1000 (18)

Με αεροδυναμικό συντελεστή στο 0,19 και υβριδικό σύστημα πρόωσης ισχύος 274 PS, το concept της Mercedes δεν ακούγεται και τόσο άσχημο, όσο τουλάχιστον δείχνει…

Mercedes-Benz-IAA_Concept_2015_1000 (12)Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και όπως είχαμε γράψει το Concept IAA είναι μία σπουδή προς το μέλλον με τους ειδικούς της Mercedes να θέλουν να βρουν την χρυσή τομή ανάμεσα στο ντιζάιν και την αεροδυναμική. Σχεδιαστικά, θα μπορούσε να μας δείχνει την επόμενη S-Class και ακόμη πιο κοντά την επερχόμενη CLS, ενώ αεροδυναμικά το 0,19 πετυχαίνεται και με τα περίεργα ενεργά αέρο-πάνελ εμπρός και μπροστά, τα οποία προσθέτουν 390 mm στο μήκος του αμαξώματος.

Mercedes-Benz-IAA_Concept_2015_1000 (2)Το άκρως φουτουριστικό εσωτερικό του Intelligent Aerodynamic Car διαθέτει τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις με την προσοχή να τραβούν οι περίεργοι φωτιζόμενοι αεραγωγοί σε σχήμα τουρμπίνας. Φυσικά, υπάρχουν οθόνες αφής, φουλ ψηφιακά πάνελ και δυνατότητα εντολών με χειρονομίες και κινήσεις των χεριών. Το σύστημα πρόωσης των 274 PS είναι ηλεκτροϋβριδικό, με εκπομπή CO2 στα μόλις 28 g/km και ενέργεια για καθαρή ηλεκτροκίνηση έως 32 km.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!