NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανανεωμένο Hyundai Santa Fe

Hyundai_Santa_Fe_1

Ένα από τα βασικά εκθέματα της Hyundai στη φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης είναι και το ανανεωμένο Santa Fe, με βελτιώσεις σε κινητήρες και επιπλέον εξοπλισμό.

Hyundai_Santa_Fe_2Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το ανανεωμένο Santa Fe υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας, προσφέροντας ένα πιο σπορτίφ και συνάμα premium παρουσιαστικό. Αντίστοιχα αναβαθμισμένο, με υλικά καλύτερης ποιότητας, είναι και το εσωτερικό. Αλλαγές υπάρχουν και στην πίσω σειρά θέσεων, που πλέον μπορούν να μετακινούνται κατά τον εγκάρσιο άξονα κατά 270 χλστ. ώστε να προσφέρουν περισσότερο χώρο για τους επιβάτες ή τις αποσκευές, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Στις προσθήκες του εξοπλισμού περιλαμβάνεται η νεότερη γενιά του infotainment συστήματος της εταιρίας, ένα premium ηχοσύστημα με 12 ηχεία της Infinity, περιμετρικές κάμερες και ένα έξυπνο cruise control. Επίσης, διατίθεται το Autonomous Emergency Brake (aeb), σε συνδυασμό με traffic alert, σύστημα ελέγχου νεκρών γωνιών και σύστημα ελέγχου αλλαγής λωρίδας.

Hyundai_Santa_Fe_3Περνώντας στους κινητήρες, πλέον και τα τρία διαθέσιμα σύνολα, ένας βενζινοκινητήρας και δύο diesel, είναι προδιαγραφών ρύπων Euro 6. Ο βενζινοκινητήρας έχει χωρητικότητα 2.4 λίτρα και ισχύ 188 ίππους. Οι πετρελαιοκινητήρες, με τη σειρά τους, είναι χωρητικότητας 2.0 και 2.0 λίτρων, με ιπποδυνάμεις 150 και 200 ίππων. Η κίνηση μεταδίδεται μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, με προαιρετικό ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, για τα δύο μεγαλύτερα σύνολα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!