NEA

Πόσο θα κοστίζει η νέα Alfa Romeo Giulia QV;

Πρώτη παρουσίαση και της νέας Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde στο ευρύ κοινό στη Φρανκφούρτη και η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και τις τιμές της…

Alfa_Romeo-Giulia_2016_1000 (6)Οι πρώτες Alfa Giulia QV λοιπόν που θα παραδοθούν θα είναι φουλ εξτρά, καθώς διαθέτουν όλα ή σχεδόν όλα όσα αναγράφονται στη σχετική λίστα του εξοπλισμού, με αποτέλεσμα η τελική τους τιμή στην Ιταλία να διαμορφώνεται στις 95.000€. Η κανονική, η εισαγωγική έκδοση της Giulia QV θα κοστίζει και πάλι στην Ιταλία από 79.000€, γεγονός που σημαίνει πως και τιμολογιακά πέφτει πάνω στο μοντέλο που θεωρείται ο μεγάλος της αντίπαλος. Φυσικά πρόκειται για τη M3 της BMW, που στη γείτονα χώρα κοστίζει από 78.950€.

Alfa_Romeo-Giulia_2016_1000 (2)Αν οι Ιταλοί ακολουθήσουν την ίδια λογική και στις άλλες χώρες τότε στην Ελλάδα η top Giulia θα κοστολογείται γύρω στις 98.000€, καθώς όσο κοστίζει η M3 στα μέρη μας. Υπενθυμίζουμε πως η Giulia QV κινείται από έναν V6 2.900 cc, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Ferrari, αποδίδει 510 PS και 600 Nm και εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 3,9 sec και μια τελική 307 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!