NEA

Τι ετοιμάζει η Honda με τούρμπο 1.500άρη και 300 άλογα;

Honda-CR-Z_2011_1000

Οι φήμες θέλουν τους Ιάπωνες να ρίχνουν στην αγορά ένα σπορ και μικρότερο μοντέλο από το NSX που θα λανσαριστεί το 2018 και θα κοστίζει περίπου στις 70.000-80.000 ευρώ!

Στην… γραμμή ισχύος το baby-NSX θα τοποθετείται πάνω από το Civic Type-R και δίπλα στο S2000, μιας και θα λανσαριστεί αποκλειστικά σε κουπέ αμάξωμα. Την είδηση επαναφέρει το βρετανικό περιοδικό AutoExpress, το οποίο αρχικά έλεγε πως το baby-NSX θα κινείται από τον turbo δίλιτρο VTEC με boost από έναν ηλεκτροκινητήρα.

Τώρα, το περιοδικό αναφέρει πως η Honda σκοπεύει να δουλέψει πάνω στο νέο turbo βενζινοκινητήρα 1.500 cc που ανακοινώθηκε με το ολοκαίνουργιο Civic, στοχεύοντας στην μέγιστη ισχύ 300 αλόγων! Προφανώς, με την υβριδοποίηση του κινητήρα και ίσως το νέο μοντέλο να αποτελέσει τον διάδοχο ενός CR-Z που αυτή την φορά δεν θα έχει τόσο ήπια προσέγγιση, όπως το τωρινό μοντέλο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!