ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η κοκαΐνη… σκοτώνει!

two-people-die-in-crash-after-replacing-side-airbags-with-cocaine-bricks

Σύμφωνα με τη Μεξικάνικη Εθνική Επιτροπή Ασφαλείας, δύο ταξιδιώτες που μάλλον είχαν ως προορισμό τους τις ΗΠΑ σκοτώθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε τροχαίο δυστύχημα…

Οι αρχές εντόπισαν 23 δέματα με περίπου 25 κιλά κοκαϊνης, τα οποία ευθύνονται για το θάνατο των δύο ταξιδιωτών. Το γιατί είναι το αξιοπερίεργο της είδησης. Το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με άλλο, με αποτέλεσμα ν’ ανοίξουν οι αερόσακοι. Μόνο που αυτός του συνοδηγού ήταν γεμάτος με τα δέματα της κοκαϊνης (του οδηγού λειτούργησε κανονικά). Έξυπνη δείχνει η ιδέα να κρύψεις τα ναρκωτικά μέσα στον αερόσακο, αρκεί βέβαια να είσαι σίγουρος ότι αυτός δεν πρόκειται να σου χρειαστεί!

Νίκος Α. Μαρινόπουλος

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, στον χώρο του αυτοκινήτου υπάρχουν δύο Ν.Μ. Ώρα να σμίξουν δημοσιογραφικά και οι δρόμοι μας, στο καλύτερο site για την τεχνολογία και την αυτοκίνηση!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!