NEA

VW: Αγωγές από πελάτες, τέλος τα μπόνους, ερωτηματικά για νέα μοντέλα…

vw-scandal

Ο όμιλος VW θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο την τεράστια ανάκληση για περίπου 8 εκ. μοντέλα στην Ευρώπη – Μία διαδικασία που θα διαρκέσει έως τα τέλη 2016 και αφορά σε μοντέλα 1.2 TDI, 1.6 TDI και 2.0 TDI…

VW-TDIΜάλλον ήταν απλά θέμα χρόνου να συμβεί, οπότε και η ίδια η VW περίμενε τις πρώτες αγωγές από πελάτες της οι οποίοι έχουν αγοράσει κάποιο μοντέλο της με τους επίμαχους κινητήρες της γενιάς ΕΑ 189. Οι συγκεκριμένοι πελάτες αναφέρουν πως οι χαμηλές εκπομπές τύπων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την επιλογή και την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ σε μια περίπτωση ζητείται η ακύρωση της πώλησης. Στις υπόλοιπες αγωγές γίνεται λόγος για χρηματικές αποζημιώσεις.

Παράλληλα το σκάνδαλο της παραποίησης των εκπομπών ρύπων θα έχει επιπτώσεις και στη διαμόρφωση της μελλοντικής γκάμας τόσο της ίδιας της Volkswagen όσο και του ομίλου συνολικά. Ήδη συζητείται η περικοπή μοντέλων που συμβάλλουν κυρίως στο πρεστίζ -και όχι στον όγκο των πωλήσεων-, όπως είναι για παράδειγμα το Golf R400 αλλά και το Phaeton, ενώ υπό αμφισβήτηση τίθεται και η Bugatti.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!