ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα νέα της Hella από την Electra Hellas S.A.

hella automechanika 2014

Νέο πάνελ φώτων LED από τη HELLA για γραφεία και μαγαζιά – Αποδοτικός φωτισμός, απλή και κομψή σχεδίαση και εύκολη τοποθέτηση χάρης στις τυποποιημένες διαστάσεις…

hella (1)Στα γραφεία, στα σχολεία, στις αίθουσες συνεδριάσεων και στους χώρους πώλησης πρέπει απαραίτητα να υπάρχει καλός φωτισμός.Για το λόγο αυτό η HELLA σαν ειδικός στο φωτισμό διευρίνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της στο φωτισμό με τεχνολογία LED. Τα πάνελ φώτων της σειράς Office Eco είναι μία νέα λύση για τους χώρους των γραφείων. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά χάρη στις λυχνίες LED, οι οποίες πλέον έχουν καθιερωθεί ως κύριες πηγές φωτός σε πολλούς τομείς στη καθημερινότητα. Οι αγωγοί φωτός είναι εξαιρετικά οικονομοί και παράγουν πιο ευχάριστο φωτισμό, ο οποίος είναι παρόμοιος με το φως της ημέρας και έχει μία διάρκεια ζωής περίπου 60000 ωρών λειτουργίας, κάτι που κατα μέσο όρο ισοδυναμεί με 12 χρόνια.

Η σειρά των πάνελ φωτισμού Office Eco παράγεται σε τυποποιημένες διαστάσεις, γεγονός που τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σε πλεγμάτινες οροφές χωρίς καθόλου προβλήματα. Χάρης στον απλό αλλά παράλληλα κομψό σχεδιασμό τους, οι λαμπτήρες συγχωνεύονται άριστα με τη συνολική διακόσμηση χωρίς να αποσπούν την προσοχή. Η HELLA προσφέρει επιπλέον ένα ειδικό κιτ εγκατάστασης με το οποίο είναι δυνατόν να χωρέσουν τα πάνελ στην επιφάνεια της οροφής. Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι ο φωτισμός επηρεάζει τη διάθεση και τη συγκέντρωση των ανθρώπων.Παρόλο που γνωρίζουμε πως ο φωτισμός επηρεάζει ένα χώρο, είναι λίγα τα γραφεία, οι αίθουσες διδασκαλίας και εκδηλώσεων που χρησιμοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία LED.

Οι άνθρωποι που εργάζονται σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό έχουν έλλειψη συγκέντρωσης, υποφέρουν συχνά από πονοκεφάλους και κουράζονται πολύ πιο εύκολα. Δεν είναι μόνο η χαμηλή ένταση του φωτισμού που προκαλλεί αυτά τα προβλήματα,αλλά η φασματική σύνθεση, δηλαδή η απόχρωση του φωτισμού που εκπέμπει η φωτεινή πηγή. Με απλά λόγια ένα ζεστός λευκός φωτισμός έχει κατευναστική επίδραση σε σχέση με ένα ψυχρό λευκό φωτισμό, με ένα ποσοστό μπλέ απόχρωσης, ο οποίος είναι παρόμοιος με το φώς της ημέρας. Η σειρά Office Eco της HELLA πληρεί αυτές τις απαιτήσεις και παρέχει έναν ομοιογενή φωτισμό.Η HELLA προσφέρει επίσης μια ειδική γκάμα προϊόντων με αντιεκθαμβωτική τεχνολογία για χώρους εργασίας όπως είναι οι αίθουσες δισκαλίας.

Νέα σειρά προϊόντων: Αντλίες ψυκτικού μέσου για επαγγελματικά οχήματα

Η Behr Hella Service προσθέτει στη γκάμα της περίπου 100 αντλίες ψυκτικού μέσου για επαγγελματικά οχήματα,οι οποίες καλύπτουν όλα τα κινήσιμα μοντέλα

hella (4)Η ειδικός στη διαχείρηση θερμότητας Behr Hella Service μόλις ολοκλήρωσε την επέκταση της γκάμας προϊόντων της στις αντλίες ψυκτικού μέσου και στα κιτ αντλίας ψυκτικού μέσου. Περίπου 100 αντλίες ψυκτικού μέσου για επαγγελματικά οχήματα είναι τώρα διαθέσιμες, για όλα τα κινήσιμα μοντέλα της αγοράς, με τη πολλάκις δοκιμασμένη και ελεγμένη ποιότητα της Behr Hella Service.Όλες οι σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά προϊόντων για τα επαγγελματικά οχήματα είναι πάντοτε διαθέσιμες στο TecDoc και αρχής γενομένης από την Άνοιξη του 2016 θα διατίθονται από το νέο κατάλογο ” Thermal Management for Commercial Vehicles and Transporters”.

Η αντλία ψυκτικού μέσου είναι ένα ζωτικης σημασίας εξάρτημα για τη σωστή λειτουργία ενός υδρόψυκτου κινητήρα εσωτερικής καύσης επειδή επανακυκλοφορεί το ψυκτικό υγρό μέσω του κυκλώματος ψύξης. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αντλίες ψυκτικού μέσου έχουν υψηλή ζήτηση ως ανταλλακτικά αντικατάστασης και για το λόγο αυτό η Behr Hella Service προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια το ανταλλακτικό αυτό είτε ως μονάδα είτε ως πλήρες σετ αντικατάστασης.
Η Behr Hella Service καλύπτει όλους τους τομείς της σύγχρονης διαχείρησης θερμότητας, ψύξης,αερισμού και κλιματισμού και παρέχει ένα άριστο πακέτο συνολικών υπηρεσιών: μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με πάνω από 6500 εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, καλύπτει όλες τις κινήσιμες Ευρωπαϊκές και Ασιατικές μάρκες αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με τη πολλών δεκατιών εμπειρία της Behr στην κατασκευή ΟΕ εξοπλισμού. Η aftermarket αγορά και τα συνεργεία εξακολουθούν να επωφελούνται από τη πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα, η οποία επιτυγχάνεται από το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της HELLA. Η Behr Hella Service παρέχει επίσης ένα πολύ ελκυστικό πακέτο τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων.

Η HELLA παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις στην έκθεση γεωργικών μηχανημάτων Agritechnica

Η έμφαση δίνεται σε προσαρμοσμένες λύσεις φωτισμού τεχνολογίας LED για γεωργικά μηχανήματα

hella (3)Ο ειδικός στον φωτισμό και τα ηλεκτρονικά HELLA πρόκειται να παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις για γεωργικά μηχανήματα στην κορυφαία διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, την Agritechnica, που θα λάβει χώρα στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 8 έως τις 14 Νοεμβρίου 2015. Το περίπτερο της HELLA (D15, Αίθουσα 16) θα εστιάσει κυρίως σε εξατομικευμένες λύσεις που βασίζονται στην τεχνολογία LED. Αυτή η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στα γεωργικά μηχανήματα, όχι μόνο λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και επειδή μπορεί να τονίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός γεωργικού μηχανήματος. Πλέον, ο σχεδιασμός, η αισθητική και η ιδιαιτερότητα των γεωργικών μηχανημάτων πρέπει καλύπτουν όλο και περισσότερες απαιτήσεις. Η τάση αυτή, αντικατοπτρίζεται ιδιαίτερα στον φωτισμό.

hella (2)Ένα καλό παράδειγμα που θα βρίσκεται στην έκθεση με προβολείς εργασίας LED, είναι το Deutz-Fahr 9 Series, το οποίο τελειοποίησε η HELLA σε στενή συνεργασία με τον κατασκευαστή. Προσφέρει στο τρακτέρ μια χαρακτηριστική και κομψή εμφάνιση και αποδίδει 4.200 lumens. Δίπλα σε αυτό το σύστημα, σαν συγκριτικό, θα εκτίθεται ένα πλήρως LED φωτιστικό σώμα από ένα Γερμανικό premium αυτοκίνητο, για απόδειξη της μεταφοράς της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας της HELLA από την αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο των γεωργικών μηχανημάτων. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά φωτιστικές λύσεις για το Lamborghini Spark και Lamborghini Mach ,αλλά και άλλες περαιτέρω εξατομικευμένες λύσεις για τους κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων.

Ο ειδικός στο φωτισμό HELLA, εφαρμόζει πλέον συστηματικά την πολυετή εμπειρία στον αρχικό εξοπλισμό της αυτοκινητοβιομηχανίας, στα γεωργικά μηχανήματα και αναμφισβήτητα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή αυτής της εξέλιξης. Σειρά προϊόντων που περιλαμβάνουν από υψηλής απόδοσης μονάδες LED, μέχρι εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις φωτισμού τεχνολογίας LED. Η HELLA βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους σχεδιαστές και τους κατασκευαστές των αυτοκινητοβιομηχανιών. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ότι οι καθορισμένες απαιτήσεις, όπως είναι ο διαθέσιμος χώρος, η απόδοση, ο τύπος φωτισμού και η νομοθεσία, καθορίζονται από νωρίς με αποτέλεσμα να δίνεται μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό του εκάστοτε προϊόντος. Προσομοιώσεις και προσχέδια προηγούνται της φάσης σχεδιασμού και αποτελέσουν τη βάση για την κατασκευή πρωτοτύπων. Αυτό επιτρέπει στη HELLA να αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία LED και τη δυνατότητα να καινοτομεί.

Επιπλέον, η HELLA θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, την έρευνα για προβολείς στα γεωργικά μηχανήματα, οι οποίοι θα βασίζονται στην τεχνολογία λέιζερ. Εδώ μιλάμε για υβριδικούς προβολείς που πετυχαίνουν εξαιρετικό ευρύ φωτισμό μέσω διόδων λέιζερ, μέσω μίας πηγής φωτός LED. Τα αντίθετα τοποθετημένα σε σχήμα C φώτα προσφέρουν ελκυστικό σχεδιασμό. Tο περίπτερο της HELLA θα διαθέτει επίσης μια πλούσια σειρά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών λύσεων για γεωργικά μηχανήματα, καθώς και την εκτενή σειρά της εταιρίας που αφορά λαμπτήρες και προβολείς. Που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την τεχνογνωσία και την εμπειρία, ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα που αφορούν το φωτισμό, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη για τα προϊόντα των γεωργικών μηχανημάτων, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.hella.com/agriculture. Εκτός τον πληροφοριών για το εκάστοτε προϊόν, στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε και άλλα online εργαλεία, όπως ο διαμορφωτής προβολέων εργασίας www.hella.com/worklight-configurator που σας επιτρέπει την επιλογή και συνδυασμό των διαθέσιμων προβολέων εργασίας και μέσω μίας προβολής 360°, βλέπετε τον φωτισμό σε πραγματικές συνθήκες καθώς και πληροφορίες του προϊόντος.

Και φυσικά η εφαρμογή HELLA worklight app, είναι διαθέσιμη στο www.hella.com/apps. Η εφαρμογή αυτή αναπτύχθηκε για χρήση σε έξυπνα κινητά για να διευκολύνει την εύρεση του κατάλληλου προβολέα. Ο χρήστης επιλέγει τον τύπο οχήματος από επτά διαφορετικά μοντέλα και τις πιθανές θέσεις εγκατάστασης. Η εφαρμογή στη συνέχεια αυτόματα,προτείνει τον κατάλληλο προβολέα για την κάθε θέση. Με τη βοήθεια προσομοίωσης της καμπίνας του γεωργικού μηχανήματος, δίνεται η δυνατότητα δοκιμής διαφορετικών τεχνολογιών φωτισμού (LED, Xenon, αλογόνου) με τη βοήθεια της πανοραμικής προβολής 360°.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!