ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Ferrari μπαίνει στο χρηματιστήριο και κάποιος γίνεται δισεκατομμυριούχος!

Piero Ferrari

Η είσοδος της Ferrari στο χρηματιστήριο θα κάνει -πέρα από την οικογένεια Agnelli που έτσι κι αλλιώς είναι- ακόμα έναν άνθρωπο δισεκατομμυριούχο!

US-ITALY-AUTO-SPORT-BUSINESS-DIRECTORS-FERRARIΣύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, η περιουσία του θα αυξηθεί κατά 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχούν σε περίπου 1,13 εκατομμύρια ευρώ! Και ο άνθρωπος αυτός, δεν είναι άλλος από τον 70χρονο πλέον γιό του ιδρυτή της μάρκας, τον Pierro Lardi Ferrari, στα χέρια του οποίου βρίσκεται το 10% της εταιρείας! Εδώ να πούμε πως η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) μέσα στον μήνα θα βάλει την Ferrari στο χρηματιστήριο. Το ποσοστό που θα διαπραγματευτεί αναλογεί στο 9% της συμμετοχής της FCA στη Scuderia, οι μετοχές που θα αντιστοιχιστούν είναι 17,2 εκατομμύρια, με τιμή που θα κυμαίνεται από 48 έως 52 δολάρια. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία φιλοδοξεί να εισπράξει ένα ποσό που θα κυμαίνεται γύρω στα 900 εκατομμύρια δολάρια…

PIERRO-LARDI-FERRARI-3Τώρα, ποιος είναι ο «άγνωστος» Ferrari; O Pierro Lardi Ferrari είναι ο γιός του Ferrari και της ερωμένης του Lina Lardi, ενώ αναγνωρίστηκε από τον Enzo και έγινε επίσημα μέλος της οικογένειάς του το 1978. Κι αυτό γιατί τότε πέθανε η επίσημη σύζυγος του Ferrari Laura, ενώ σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία απαγορευόταν τόσο η μοιχεία όσο και το διαζύγιο μέχρι το 1975. Ο πρώτος γιός του Ferrari, Dino -το κανονικό του όνομα ήταν Alfredo- πέθανε πολύ νέος, σε ηλικία μόλις 24 ετών το 1956, εξαιτίας της μυϊκής δυσπλασίας Dughenne από την οποία έπασχε. Ο θάνατός του ήταν και ο λόγος του ουσιαστικού χωρισμού του Enzo από τη σύζυγό του Laura Dominica Garello, που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το χαμό του παιδιού της….

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!