NEA

Πως θα είναι η BMW X2;

BMW-X2-3

Η νέα γενιά της X1 κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά και από το νέο έτος θα αποκτήσει κουπέ εκδοχή που αρχικά θα παρουσιαστεί ως concept στην Γενεύη…

BMW-X2-1Ακολουθώντας την ίδια λογική με την X5 και την κουπέ εκδοχή της, την X6, έτσι και η X1 θα αποκτήσει μία ανάλογη έκδοση με πιο σπορ χαρακτηριστικά και στιλ. Μάλιστα, οι νέες μας πληροφορίες λένε πως η BMW X2 θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο μοντέλο τον Μάρτιο στην Γενεύη, ενώ τον Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει η έκδοση παραγωγής με λανσάρισμα προς τα τέλη 2016 (ή αρχές 2107).

BMW-X4_Concept_2013 (3)Η X2 (αν θέλετε την παραλληλίζετε και με την X4) θα βασίζεται και αυτή στο προσθιοκίνητο πλαίσιο UKL, ενώ -και σε αντίθεση με X4- θα έχει και προσθιοκίνητες εκδόσεις με τις βασικές sDrive να έχουν κάτω από το καπό τους τους 3-κύλινδρους 1.500άρηδες βενζίνης και πετρελαίου με 136 και 116 PS, αντίστοιχα. Αργότερα και σε περίπου δύο χρόνια θα παρουσιαστεί και μια έκδοση M, στο πρότυπο της X4 M40i.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!