NEA

Ένα Chevrolet Spark… για πιτσαδόρους!

CHEVROLET-SPARK-DXP-1

Το σπέσιαλ (με μανιτάρια ή όχι) Spark μπορεί να είναι βαμμένο στα χρώματα της αλυσίδας που θα το έχει στο στόλο της, ενώ στην οροφή υπάρχει και η φωτεινή της επιγραφή.

Το ειδικά διασκευασμένο Chevrolet Spark DXP -το DXP σημαίνει delivery experts- έχει αντί για πίσω καθίσματα θερμό-θάλαμο ώστε να κρατάει ζεστές κατά τη μεταφορά μέχρι και 80 μεγάλες πίτσες, καθώς και ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για σαλάτες, αναψυκτικά κ.λπ. Παράλληλα διαθέτει και το σύστημα OnStar της GΜ, προκειμένου να μη μένει κανείς νηστικός όσο περίεργο και αν είναι το μέρος που θα του παραδοθεί η πίτσα. Αν μη τι άλλο, το Spark DXP είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα επαγγελματικά οχήματα και αναμφίβολα… από τα πιο γευστικά!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!