NEA

To πανάλαφρο Yamaha Sports Ride Concept

Yamaha SPORTS RIDE CONCEPT (3)

Ανάμεσα στα πάμπολλα concept cars που αστράφτουν στην έκθεση του Τόκιο, περιλαμβάνεται και αυτό της Yamaha…

Yamaha SPORTS RIDE CONCEPT (12)Το οποίο έρχεται σαν εξέλιξη του Motiv.E που είχε παρουσιαστεί το 2013 στην ίδια έκθεση, αλλά με μια εμφανώς πιο σπορ προσέγγιση. Ενώ  το προηγούμενο concept ήταν ένα city-car, το Sports Ride είναι ένα σπορ μοντέλο με μήκος στα 3,9 μέτρα και απόβαρο που δεν ξεπερνά τα 750 kg. Είναι διθέσιο και σύμφωνα με την Yamaha προσφέρει παρόμοια αίσθησης με μια μοτοσικλέτα και χρησιμοποιεί τεχνολογία από το iStream του Gordon Murray.

Yamaha SPORTS RIDE CONCEPT (7)Σε αντίθεση με το τελευταίο που είχε βασιστεί σε fiber-glass ως βασικό υλικό κατασκευής, εδώ υπάρχει το ανθρακόνημα επιτυγχάνοντας την δραστική μείωση του συνολικού βάρους. Όσο για το σύστημα πρόωσης, αυτό θα μπορούσε να βασιστεί σε μία αναβαθμισμένη τούρμπο εκδοχή του τρικύλινδρου των 1.000 cc από τα Motiv.E. που εδώ θα μπορούσε να αποδίδει πάνω από 100 PS (από 80).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!