NEA

Ποιοι είναι οι κινητήρες του νέου Renault Megane;

new Renault Megane 2016 (1)

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι κινητήρες με τους οποίους θα εξοπλίζεται το νέο Megane, το οποίο θα λανσαριστεί στην ελληνική αγορά προς από την ερχόμενη άνοιξη…

Η γκάμα του νέου Renault Megane θα περιλαμβάνει αρχικά τρεις εκδόσεις βενζίνης και τέσσερις ντίζελ. Στη βάση βρίσκεται ο 1.2 TCe με 100 PS, ενώ η ισχυρότερη εκδοχή του ίδιου μοτέρ αποδίδει 130 PS. Στην κορυφή βρίσκεται η έκδοση 1.6 TCe με 205 PS και στάνταρ κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Από πλευράς ντίζελ, υπάρχουν οι 1.5 dCi εκδόσεις με 90 PS και 110 PS, καθώς και οι μεγαλύτερες 1.6 dCi με 130 PS και 165 PS. Αξίζει να σημειωθεί πως οι TCe 205 και dCi 165 συνδυάζονται στην έκδοση Megane GT, ενώ αργότερα δεν αποκλείεται η εισαγωγή και της τρικύλινδρης έκδοσης των 900 cc. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά των σχετικών εκδόσεων.
2016-renault-megane-leaked-specs-

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!