NEA

Νέο Renault Megane έως 280 άλογα [upd+vid]

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και η βασική έκδοση του νέου Megane κινείται από τον 3-κύλινδρο των 90 PS, ενώ στη κορυφή τοποθετείται το RS με νέο μοτέρ και 280 PS!

Renault-Megane_2016_1000 (2)Μετά την πρόσφατη διαρροή σταδιακά ακολουθούν και οι επίσημες φωτογραφίες με τα πρώτα επίσημα στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά, το νέο Megane είναι 25 mm χαμηλότερο με φαρδύτερα μετατρόχια έως 47 mm. Αυτό σημαίνει πως το παρουσιαστικό του νέου Megane θα είναι πιο δυναμικό χάρη στο πιο φαρδύ αμάξωμα, ενώ σε συνδυασμό με το μακρύτερο κατά 28 mm, μεγαλύτεροι αναμένονται και οι χώροι για τους επιβάτες.

2016-Renault-Megane leak (2)Το νέο Megane, αρχικά θα είναι διαθέσιμο ως πιο σπορ GT, αποκλειστικά σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα, με διπλές απολήξεις της εξάτμισης και κάποιες άλλες ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Συνολικά η 4η γενιά του Megane εμφανίζεται απόλυτα εναρμονισμένη με την τελευταία σχεδιαστική λογική της Renault, με αποτέλεσμα το εμπρός του μέρος να χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη μάσκα και το μεγάλο λογότυπο. Ενδιαφέρουσα είναι και η σχεδίαση των πίσω φώτων που σχεδόν αποτελούν ενιαίο σύνολο, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί η μεγάλη, αλά tablet, οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, ακριβώς όπως συμβαίνει και στο Espace.

Renault-Megane_2016_1000 (6)Σχετικά με τους κινητήρες οι πληροφορίες μας μιλούν για τις εκδόσεις 0.9 TCe (90 PS), 1.2 TCe (130 PS), 1.6 TCe (150 και 200 PS) και 1.8 TCe (280 PS) για το Megane RS. Από πλευράς ντίζελ έχουμε τις βασικές εκδόσεις 1.5 dCi (με 95 ή 115 PS) και τις μεγαλύτερες 1.6 dCi (με 130 ή 160 PS). Περισσότερα για το Renault Megane θα ανακοινωθούν το αργότερο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, οπότε μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!