NEA

Ford Fiesta και Focus ST με 400 άλογα!

Στην έκθεση SEMA την προσοχή για την Ford θα προσελκύσουν έξι αναβαθμισμένα Focus και Fiesta ST με την παράσταση να κλέβει το Focus της Rally Innovations!

Ford-Focus-ST-Sema-2015-1Το οποίο ξεχωρίζει από την race βαφή λες και βρίσκεται λίγο πριν την συμμετοχή του σε κάποια αγώνα WRX! Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ανάρτηση, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ζώνες 6 σημείων, μπάκετ καθίσματα και roll-bar (φυσικά, δεν υπάρχουν τα πίσω).

Ford-Fiesta-ST-Sema-2015-1Με το Focus ST ασχολήθηκαν και οι βελτιωτές CJ Pony Parts -αλλαγές σε ανάρτηση, εξάτμιση και τροχούς- που μάλιστα έβαψαν τη δημιουργία τους σε ένα χτυπητό πορτοκαλί, ενώ η COBB Tuning προτίμησε για το δικό της δημιούργημα το κόκκινο χρώμα και τις αλλαγές σε κινητήρα, που περιλαμβάνουν και ένα καινούργιο turbo, καθώς και ένα κιτ αμαξώματος και πολύ αλκαντάρα στο εσωτερικό.

Για το Fiesta ST οι Cinemotive Media και DSPORT πόνταραν επίσης στην οπτική αναβάθμιση, ενώ η δεύτερη έκανε και εκτεταμένες επεμβάσεις στον κινητήρα (καινούργια έμβολα, νέο turbo και παρελκόμενα) με αποτέλεσμα ο τετρακύλινδρος των 1.600 cc να ανέβει πάνω από τα 400 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!