ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

O Lionel Messi πρεσβευτής της Tata Motors!

Lionel Messi global ambassador for Tata

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο συμφώνησε με την ινδική εταιρία στον ρόλο του «πρεσβευτή» και στην προβολή των επιβατικών μοντέλων Tata…

Lionel Messi global ambassador for Tata1O αρχηγός της Αργεντινής και παίχτης της Μπαρτσελόνα υπέγραψε διετή συνεργασία με την Tata Motors με τους Ινδούς να δηλώνουν πως ο Messi είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να χτιστεί η καμπάνια που θα προβάλλει την φιλοσοφία της μάρκας. Από την άλλη, ο Messi δηλώνει ενθουσιασμένος, λάτρης της Ινδίας και της Tata Motors και ελπίζει να βοηθήσει με την συνεργασία του τον όμιλο. Όσο για την απολαβές του Αργεντίνου σούπερ-σταρ δεν έχει γίνει κανένας λόγος προς το παρόν… Εδώ να υπενθυμίσουμε πως αθλητές συνηθίζεται να πρωταγωνιστούν σε μεγάλες καμπάνιες και σε ρόλο πρεσβευτή, π.χ. ο Zlatan Ibrahimovic με την Volvo, η Maria Sharapova με την Porsche κ.α.

Maria_Sharapova_porsche_01

VOLVO-IBRAHIMOVIC-1

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!