NEA

Νέο Audi R8 με 5-κύλινδρο e-turbo κινητήρα;

Audi R8 V10 plus

Εντείνονται οι φήμες που θέλουν το R8 να αποκτά μία ένα entry level έκδοση με μοτέρ 2.500 cc και ηλεκτρικό κομπρεσεράκι…

Η Audi θα παρουσιάσει το 2016 το νέο SQ7 με τον e-turbo 4-λιτρο V8 (η Mercedes-Benz να εξετάζει την ίδια λύση για την επόμενη A45 AMG) και την τεχνολογία με το ηλεκτρικό κομπρεσεράκι σε επικουρικό ρόλο θα την δούμε στο μέλλον από το… ταπεινό TT (όπως είχαμε δει το πρωτότυπο Clubsport) έως και την Bugatti Chiron!

Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν όλο και πιο συχνά πως το νέο Audi R8 θα αποκτήσει ένα μοτέρ στα 2,5 lt και θα είναι πολύ πιο ισχυρός από τον V6 TFSI των S4/S4 Avant με τα 354 PS. Πάντως, η παρουσίαση ενός μικρότερου R8 (αν όχι με 5-κύλινδρο, ίσως με V6) θεωρείται σχεδόν σίγουρη και προς το 2017. Νωρίτερα και μέσα στο 2016 η Audi θα παρουσιάσει το R8 Spyder με τον ίδιο V10 κινητήρα των 5,2 lt και των 540 ίππων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!