ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βραβείο άριστης ποιότητας για την Schaeffler!

Visual “More” v1.03, CMYK – 18.03.2013

Η Schaeffler Automotive Aftermarket κέρδισε το βραβείο «Προμηθευτής της Χρονιάς» ως η καλύτερη σε όλες τις κατηγορίες, σε διεθνή συνάντηση των προμηθευτών Groupauto στο Μόντε Κάρλο.

SΤο Groupauto International είναι ένα από τα κορυφαία διεθνή δίκτυα διανομής ανταλλακτικών και υπηρεσιών για τα επιβατικά, ελαφρά και βαριά επαγγελματικά οχήματα. Η οργάνωση τίμησε τους ειδικούς του Aftermarket ως τον καλύτερο σε όλες τις κατηγορίες με το βραβείο του “Προμηθευτή της Χρονιάς”. Το τμήμα του ομίλου Schaeffler -υπεύθυνο παγκοσμίως στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων- είχε ήδη τιμηθεί στην κατηγορία της “Ποιότητας” από το Groupauto International το 2012.

schaeffler 1Αυτό το βραβείο είναι ένα από τα πιο περιζήτητα στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, και τονίζει την αξιοπιστία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. “Μια επιτυχημένη συνεργασία που βασιζόμαστε σε αυτή και για το μέλλον,” δήλωσε ο Michael Söding, Πρόεδρος, της Schaeffler Automotive Aftermarket, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον Hans Eisner, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Groupauto International. “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για αυτό το βραβείο, και είμαι περήφανος που το Groupauto International μαζί με τους πελάτες μας, αξιολογεί τα πολλά χρόνια επιτυχούς συνεργασίας μας, σε τόσο υψηλά επίπεδα. Μέσα σε δέκα χρόνια, έχουμε γίνει ένας από τους 3 κορυφαίους προμηθευτές, και βλέπουμε αυτό το βραβείο ως αναγνώριση αυτού του επιτεύγματος αλλά και ως κίνητρο για το μέλλον”.

International Media Tour 11 to 15 September 2013Σχετικά με την Schaeffler. Ο όμιλος Schaeffler με τις μάρκες του LuK, INA & FAG, είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ρουλεμάν, εδράνων ολίσθησης και τεχνολογίας γραμμικής και άμεσης μετάδοσης κίνησης, καθώς και προϊόντων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για εφαρμογές κινητήρων, συστημάτων μετάδοσης κίνησης και σασί. Ο διεθνούς δραστηριοποίησης Όμιλος Schaeffler σημείωσε το 2014 πωλήσεις περίπου 12,5 δις ευρώ. Με περίπου 82.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, η Schaeffler είναι μία από τις μεγαλύτερες γερμανικές και ευρωπαϊκές βιομηχανικές, οικογενειακές επιχειρήσεις. Με 180 τοποθεσίες σε περισσότερες από 50 χώρες, η Schaeffler διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής, εγκαταστάσεων έρευνας και ανάπτυξης, εταιριών πώλησης, τεχνικών γραφείων και εκπαιδευτικών κέντρων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!