ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Behr Hella Service γιορτάζει 10 Χρόνια

unnamed

Ανοδική πορεία σε τοπικό και διεθνές επίπεδο για τον ειδικό στη διαχείριση θερμότητας από την ίδρυσή του, τον Νοέμβριο του 2005!

Logo_Behr_Hella_Service2_2013_Η κοινοπραξία Behr Hella Service ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005 και πρωταρχικός της στόχος ήταν η παγκόσμια αγορά του aftermarket στον τομέα του κλιματισμού οχημάτων και των εξαρτημάτων ψύξης του κινητήρα. Η σειρά προϊόντων της κοινοπραξίας Behr Hella Service περιλαμβάνει πάνω από 7.000 κωδικούς για τον κλιματισμό και την ψύξη του κινητήρα. Και όλα αυτά για χρήση σε επιβατικά και εμπορικά οχήματα καθώς και σε φορτηγά, γεωργικά και κατασκευαστικά οχήματα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η σειρά έχει επεκταθεί με συγκεκριμένες κατευθύνσεις και ιδιαίτερη έμφαση στα intercooler και τους ανεμιστήρες.

Οι νέες αφίξεις της Behr Hella Service περιλαμβάνουν αντλίες νερού και κιτ αντλίας νερού και προϊόντα για γεωργικά και κατασκευαστικά οχήματα. Όταν πρόκειται για ψυγεία νερού, συμπιεστές και συμπυκνωτές, η Behr Hella Service καλύπτει πλέον το 80 τοις εκατό του στόλου επιβατικών της Δυτικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή της, η κοινοπραξία έχει καθιερωθεί στην διεθνή αγορά του aftermarket και έχει εμπορική παρουσία σε όλες τις σημαντικές περιοχές σε όλο τον κόσμο – Ευρώπη, Ασία, Βόρεια και Νότια Αμερική, αλλά και στη Νότια Αφρική.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!