BLOGΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Blind τέλη… [blog]

teli cooking

Τη δημοφιλή εκπομπή μαγειρικής θυμίζει το «μαγείρεμα» που γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τα τέλη κυκλοφορίας και τις έκτακτες εισφορές που τα συνοδεύουν…

Παραφράζω από την ιστοσελίδα star.gr, προσαρμόζοντας το κείμενο στα σενάρια που διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες:

Blind τέλη, από το Νοέμβριο στο Taxisnet, για τους τολμηρούς οδηγούς!

Κάθε εβδομάδα, στελέχη του υπουργείου Οικονομικών θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής από δηλώσεις προκειμένου να σπάσουν τα νεύρα των ιδιοκτητών αυτοκινήτων και όσων ενδιαφέρονται ν’ αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο. 

Ένας διακεκριμένος σεφ (πρωθυπουργός, υπουργός κτλ) θα τους αναλύει το τρέχον έλλειμμα στα ταμεία, το οποίο θα πρέπει να ισοσκελίσουν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αδιαφορώντας για τη ζημιά που θα κάνουν στα νεύρα και τον οικονομικό προγραμματισμό των ιδιοκτητών αυτοκίνητων.

Μόλις ολοκληρώσουν τη διαδικασία, τα στελέχη θα μεταφέρονται σε ένα δωμάτιο, όπου με δεμένα μάτια, θα δοκιμάζουν την οργή των ανθρώπων των οποίων κατέστρεψαν τον οικονομικό προγραμματισμό. Γιατί μπορεί το κάθε στέλεχος να πρότεινε τις δικές του αρλούμπες, αυτές όμως πλήττουν τον κόσμο συνδυαστικά με τις αρλούμπες των λοιπών στελεχών.

Τη στιγμή που θα ηρεμήσουν τα πνεύματα, τα στελέχη αποχωρίζονται το μαντήλι με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με τους ανθρώπους που αδίκησαν, οι οποίοι πλέον δικαιούνται να χειροδικήσουν. Στη συνέχεια, ο σεφ (πρωθυπουργός, υπουργός κτλ) θα μπει ο ίδιος στο δωμάτιο και θα φάει το ξύλο που του αναλογεί.

Το στέλεχος του υπουργείου που θα φάει το περισσότερο ξύλο, θα είναι ο νικητής του χρηματικού βραβείου των 1.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα καταβάλλουν όσοι έριξαν το ξύλο. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι!

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος να υποβάλλεις κι εσύ τη δική σου πρόταση για τα νέα τέλη κυκλοφορίας. Στείλε Χ5 στο Blind τέλη και βίωσε την οργή των οδηγών BMW. Στείλε A8 στο Blind τέλη και βίωσε την οργή των οδηγών Audi.

Υπομονή για λίγο ακόμα, εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων. Μη διαβάζετε τις πληροφορίες του καθενός, γιατί με βάση όσα έχω διαβάσει τα νέα τέλη και η έκτακτη εισφορά θα είναι από 50 ευρώ έως και πάνω από την αξία του αυτοκινήτου του καθενός μας.

Νίκος Α. Μαρινόπουλος

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, στον χώρο του αυτοκινήτου υπάρχουν δύο Ν.Μ. Ώρα να σμίξουν δημοσιογραφικά και οι δρόμοι μας, στο καλύτερο site για την τεχνολογία και την αυτοκίνηση!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!