NEA

Αυτή είναι η νέα Mercedes SL!

MERCEDES-SL-2017-1

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Λος Άντζελες, οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρίας δίνουν στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της SL που θα είναι διαθέσιμη από τον ερχόμενο Απρίλιο…

Η ανανεωμένη Mercedes-Benz  SL ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα με την επωνυμία Panamericana που χρησιμοποιείται και στην AMG GΤ. Συνδυάζεται με νέους, πιο λεπτούς προβολείς, πιο ανάγλυφο καπό και επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ενώ στο πίσω μέρος έχει επίσης υιοθετηθεί το στιλ της AMG GT. Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί οι τελευταίες εκδοχές των συστημάτων άνεσης, διασύνδεσης και διευκόλυνσης της μάρκας, ενώ υπάρχουν και κάποιες μικρής έκτασης αλλαγές σε λεπτομέρειες.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και η SL400 συνεχίζει με τους ίδιους V6 3.0 και 4.6. Αντίθετα, κάτω από το καπό των AMG υπάρχει ο νέος διπλοτούρμπινος V8 5.5, ενώ η μεγαλύτερη εκδοχή έχει τον επίσης bi-turbo V12 6.0. H τελευταία έχει στάνταρ αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων, Dynamic Select με 5 προγράμματα λειτουργίας και Αctive Body Control με λειτουργία περιορισμού των κλίσεων στις στροφές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!