NEA

Τέλη 2016 το νέο Subaru Impreza

Subaru-Impreza_Sedan_Concept_2015_1000 (5)

Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε στο Λος Άντζελες μία πρωτότυπη εκδοχή η οποία θα αποτελέσει σχεδιαστικό μπούσουλα για τα επόμενα Subaru…

Ουσιαστικά, το Impreza Sedan είναι η σχεδιαστική βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί το νέο Impreza που θα λανσαριστεί προς τα τέλη του επόμενου έτους. Προς το παρόν είναι νωρίς και δίχως να υπάρχει κάποια downsizing ένδειξη από την Subaru, η οποία πάντως θα παρουσιάσει νέας γενιάς κινητήρες και με σύστημα προσωρινής απενεργοποίησης των κυλίνδρων.

Τώρα, σχεδιαστικά τα πράγματα αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέροντα, αν κρίνουμε από το επιθετικό αμάξωμα με τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα, το ψευδό-κουπέ προφίλ, την τελευταία πόρτα που διαμορφώνει μια αεροδυναμική πτέρυγα και λοιπές λεπτομέρειες. Λογικά, στο σαλόνι της Γενεύης θα δούμε κάτι πιο κοντινό στο Impreza παραγωγής και ίσως μια γεύση από το εσωτερικό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!