NEA

Ανανέωση και πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ για την Porsche 911 Turbo

Η ανανεωμένη Porsche 911 Turbo θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Ιανουαρίου, με τιμές λίγο πιο πάνω από τις ισχύουσες (στη Γερμανία ξεκινούν από τις 174.669€, στην Ελλάδα πολύ πάνω από τις 200.000€)…

2017-Porsche-911-Turbo-S (10)Μετά τις απλές Porsche 911 και τις τετρακίνητες που απέκτησαν υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, έρχεται και η σειρά της 911 Turbo που θα κάνει ντεμπούτο αρχές 2016 στο μακρινό Ντιτρόιτ. Η σημαντικότερη είδηση αφορά στην αύξηση της απόδοσης του 6-κύλνδρου boxer των 3.800 cc, που πλέον αποδίδει 540 PS και 580 PS στην περίπτωση της S. Στην αύξηση των 20 ίππων συνδράμουν αλλαγές στην πολλαπλή εισαγωγής, τα νέα μπεκ και η αύξηση της πίεσης τροφοδοσίας του καυσίμου, ενώ υπάρχει και λειτουργία Dynamic Boost, που δεν αφήνει την πίεση υπερπλήρωσης να πέσει όταν ο οδηγός πάρει στιγμιαία το πόδι του από το γκάζι (με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η συνεχής επιτάχυνση χωρίς κενά και χωρίς υστέρηση).

2017-Porsche-911-Turbo-S (8)Αισθητικά η ανανεωμένη 911 Turbo ξεχωρίζει από το επανασχεδιασμένο πίσω μέρος (νέα φώτα LED, νέος προφυλακτήρας, πρόσθετες αεροδυναμικές λεπτομέρειες κ.α.), ενώ υπάρχουν και νέες ζάντες 20’’ με κεντρικό μπουλόνι. Στο εσωτερικό της ανανεωμένης Porsche 911 turbo ξεχωρίζει το τιμόνι της GT με τον ενσωματωμένο διακόπτη επιλογής προγραμμάτων, ενώ χρησιμοποιείται και το τελευταίο σύστημα διασύνδεσης με τη μεγάλη οθόνη αφής. Επίσης το πακέτο Sport Chrono διαθέτει πλέον και το μπουτόν Sport Response στον επιλογέα ταχυτήτων, που με το πάτημά του κάνει την απόκριση κινητήρα και κιβωτίου ακόμα πιο γρήγορη και άμεση για περίπου 20 sec.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!