ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέα Προσθήκη της Hella Pagid: High-Carbon Δισκόπλακες

HELLA_Carbonic_Black_Edition_Bremsscheiben copy

Βελτιωμένες ιδιότητες λόγω του υψηλού ποσοστού άνθρακα στο υλικό χύτευσης, Μαύρο χρώμα για βελτιωμένη εμφάνιση!

Oι δισκόπλακες υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα με φιλικό προς το περιβάλλον μαύρο χρώμα, ολοκληρώνουν τη σειρά προϊόντων της Hella Pagid, τον ειδικό στην πέδηση στο Aftermarket. Οι δισκόπλακες σε μαύρο χρώμα και υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα είναι ήδη βασικός εξοπλισμός πολλών κατασκευαστών, δεν ισχύει το ίδιο όμως για το aftermarket. Η Hella Pagid αναγνωρίζει από νωρίς αυτή την τάση και είναι από τους πρώτους που θα προσφέρουν μαύρου χρώματος δισκόπλακες με υψηλό ποσοστό άνθρακα.

Οι High Carbon δισκόπλακες έχουν υψηλότερο ποσοστό άνθρακα στο υλικό χύτευσης και είναι ο λόγος που αναφέρονται ως ” High Carbon δισκόπλακες “. Συγκριτικά με τους δίσκους με χαμηλότερο ποσοστό άνθρακα, οι δίσκοι υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα προσφέρουν καλύτερα χαρακτηριστικά πέδησης και έχουν αναπτυχθεί ειδικά για Ευρωπαϊκά οχήματα premium κατηγορίας και υψηλών επιδόσεων. Οι High Carbon δισκόπλακες της Hella Pagid αντέχουν σε υψηλότερα θερμικά φορτία και προσφέρουν καλύτερη αντοχή και σταθερότητα, καθώς και μειωμένο θόρυβο λειτουργίας. Χάρη στη γρήγορη απαγωγή της θερμότητας, οι δίσκοι προσφέρουν σταθερά υψηλές επιδόσεις πέδησης, συμπεριλαμβανομένων ακραίων καταστάσεων και σπορ οδήγησης. Ο κίνδυνος παραμόρφωσης και υπερθέρμανσης του υλικού ελαχιστοποιείται επίσης λόγω των βελτιωμένων χαρακτηριστικών της απαγωγής θερμότητας. Το αποτέλεσμα είναι πιο σταδιακή και προοδευτική πέδηση.

Οι νέες δισκόπλακες προσφέρουν επίσης βελτιωμένη εμφάνιση χάρη στο μαύρο χρώμα, το οποίο γίνεται ιδιαίτερα εμφανές σε ζάντες λεπτών ακτίνων. Η Hella Pagid είναι ο μόνος προμηθευτής στην αγορά που προσφέρει ολόμαυρες δισκόπλακες. Η επικάλυψη που εφαρμόζεται είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον με βάση το νερό χρώμα που προστατεύει από τη διάβρωση και είναι ανθεκτικό στα καθαριστικά ζαντών. Χάρη στη μαύρη επίστρωση, δεν χρειάζεται καθαρισμός του δίσκου, επιτρέποντας την εγκατάσταση του δίσκου κατευθείαν από τη συσκευασία.

Οι High Carbon δίσκόπλακες συνήθως τοποθετούνται στον εμπρός άξονα. Για να εξασφαλιστεί ομοιόμορφη εμφάνιση, η Hella Pagid προσφέρει επίσης μαύρες δισκόπλακες μικρότερης περιεκτικότητας άνθρακα για τον πίσω άξονα. Για την περαιτέρω διευκόλυνση της εγκατάστασης, οι High Carbon δισκόπλακες περιέχουν μαύρη βίδα στερέωσης.

“Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα της Hella Pagid, οι High Carbon δισκόπλακες πληρούν όλες τις σχετικές απαιτήσεις των κατασκευαστών Ο.Ε.”, αναφέρει ο Thomas Górków, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων και Μάρκετινγκ της Hella Pagid. “Αυτές περιλαμβάνουν το υλικό, τις μεθόδους παραγωγής, τη χημική σύνθεση, κατασκευαστικές ανοχές, το σχεδιασμό του προϊόντος και την προστασία από τη διάβρωση. Επίσης ελέγχουμε συνεχώς τις δισκόπλακες σε μια σειρά από σειρά δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων δοκιμών για να εξακριβωθεί η ανθεκτικότητα, η αντοχή σε εφελκυσμό, ανοχές, απαγωγή θερμότητας, τρισδιάστατους ελέγχους, καθώς και δοκιμές ψεκασμού.

Στο www.hella-pagid.com/carbonic μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις High Carbon δισκοπλακες της Hella Pagid.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!