NEA

Apple CarPlay από τη Volvo [vid]

Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα η ώρα για την Apple, να παρουσιάσει το πρώτο της αυτοκίνητο, σιγά σιγά όμως βρίσκει τον τρόπο να απλώνει τα πλοκάμια της στο χώρο.

Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, θα λέγαμε ότι το κάνει και επιτυχώς, αφού τα “έξυπνα” χαρακτηριστικά του νέου iPhone 6S, δένουν αρμονικά με μία τεράστια οθόνη, μεγέθους iPad. Ας είναι καλά η Volvo και ο σχεδιασμός της κεντρικής κονσόλας του νέου της XC90.

CARPLAY_APPLEΜέσω του συστήματος CarPlay, ο οδηγός μπορεί να διαχειρίζεται διάφορες λειτουργίες του τηλεφώνου του, αλληλεπιδρώντας με ένα interface πανομοιότυπο του λειτουργικού της Apple. Μπορεί για παράδειγμα να στέλνει μηνύματα, να χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης και, φυσικά, να αλληλεπιδρά μέσω φωνητικών εντολών που δέχεται το σύστημα Siri. Αρκετά όμως με τα λόγια. Δείτε το Video και ζηλέψτε. Είτε που δεν έχετε iPhone 6S, είτε που δεν έχετε Volvo XC90…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!