NEA

«Τριαξονικό» Toyota Hilux από την Βουλγαρία [vid]

Ένα Hilux με έξι τροχούς έχουμε δει και την ισλανδική Arctic Trucks, αλλά το πιο πρόσφατο δείγμα έρχεται από την γειτονική χώρα και την εταιρία Vromos…

Toyota-Hilux-6x6-VROMOS-1Η Vromos (όνομα να σου πετύχει) πήρε το pick-up της Toyota, επιμήκυνε το πλαίσιο, πρόσθεσε και ένα δεύτερο πίσω άξονα -που κατασκευαστικά είναι ίδιος με τον πρώτο- που είναι και κινητήριος (με τη βοήθεια ενός κιβωτίου μεταφοράς). Επιπλέον, αυξήθηκε συνολικά η απόσταση από το έδαφος κατά 200 mm (χάρη και στους ειδικούς τροχούς που χρησιμοποιούνται), ενώ η βουλγάρικη εταιρεία πρόσθεσε και άλλα αξεσουάρ που μπορεί να φανούν χρήσιμα ή λιγότερο χρήσιμα.

Toyota-Hilux-6x6-VROMOS-4Όπως προβολείς LED στην οροφή, που φωτίζουν και την καρότσα, πρόσθετα σποτ LED μπροστά μαζί με έναν εργάτη, κάλυμμα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου για την προστασία του κινητήρα και των μηχανικών μερών, καθώς και «αναπνευστήρα» (snorkel) προκειμένου να περνά χωρίς πρόβλημα από νερά σεβαστού βάθους. Και ενώ έξω οι συνθήκες μπορεί να είναι και δύσκολες στο εσωτερικό βασιλεύει η πολυτέλεια, με φουλ επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα, ακόμα και στην οροφή. Όσο για την τιμή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά σίγουρα δεν θα είναι χαμηλή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!