NEA

Νέο ρεκόρ για το Hyundai Tucson Fuel Cell [vid]

Το Tucson που βλέπετε είναι το ταχύτερο μοντέλο με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου στον κόσμο!

HΤο ρεκόρ καταγράφηκε στην λίμνη Soggy Dry Lake Bed της Καλιφόρνια φτάνοντας τα 152,2 km/h. Η επίδοση μπορεί να μην ακούγεται σπουδαία, αλλά μιλάμε για ένα fuel cell μοντέλο που καταναλώνει υδρογόνο με μέγιστη αυτονομία στα 426 km. Το Tucson Fuel Cell είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Καλιφόρνια και από τον Ιούνιο του 2014 έχουν πωληθεί περίπου 100 αυτοκίνητα –μέσω δελεαστικού 3ετούς προγράμματος leasing με 499$ το μήνα και αποπληρωμένη στο τέλος με 2.99$- που έχουν διανύσει συνολικά κοντά «…στα 1,4 εκ. «απροβλημάτιστα» χιλιόμετρα», όπως αναφέρει η κορεάτική εταιρία. Δείτε σε ένα όμορφο εικονογράφημα πως λειτουργεί ένα όχημα με κυψέλες καυσίμου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!