NEA

Ταχύτερη φόρτιση για το νέο Ford Focus Electric

2017 Ford Focus Electric teased (2)

H Ford θα επενδύσει 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξέλιξη ηλεκτροϋβριδικών μοντέλων με στόχο αυτά να αποτελούν πάνω από το 40% της γκάμας της έως το 2020!

2017 Ford Focus Electric teased (1)Συγκεκριμένα, η Ford έχει θέσει ως στόχο το λανσάρισμα 13 ηλεκτροϋβριδικών και αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων έως το 2020, στο πλαίσιο της προώθησης της ηλεκτροκίνησης και της νέας τάσης που δημιουργείται (εν όψει του θολού τοπίου για τους ντίζελ και τα όρια για τους ρύπους). Έτσι, τέλη 2016 θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου Focus Electric (εδώ η σχετική δοκιμή στην Γερμανία) που θα κυκλοφορήσει από το 2017 και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ανάμεσα στα πρώτα στοιχεία που αναφέρει η Ford είναι πως το νέο Focus Electric θα διαθέτει λειτουργία SmartGauge και ψηφιακό πίνακα οργάνων με EcoGuide για συμβουλές βέλτιστης και οικονομικής οδήγησης. Το Brake Coach θα υποδεικνύει τον βέλτιστο τρόπος φρεναρίσματος για καλύτερη ανάκτηση ενέργειας κατά την επιβράδυνση, ενώ το σύστημα διεύθυνσης θα έχει μεγάλη γωνία για να «κόβει» περισσότερο και για αστική ευελιξία. Φυσικά, το σημαντικότερο όλων είναι πως ένα νέο σύστημα DC ταχυφόρτισης που θα φορτίζει τις μπαταρίες στο 80% της χωρητικότητας τους και μέσα σε μόλις 30 min, προσφέροντας περίπου 160 km αυτονομίας!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!