NEA

Ρεκόρ πωλήσεων για το Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV II generation

Μόλις δύο χρόνια μετά τις πρώτες παραδόσεις τον Οκτώβριο του 2013, το πρωτοποριακό Outlander PHEV της Mitsubishi Motors έχει ξεπεράσει το ορόσημο των 50.000 μονάδων στην Ευρώπη.

Το τεχνολογικά προηγμένο Outlander PHEV, που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι το 2012, ήταν ένα τολμηρό εγχείρημα που δημιούργησε μια καθόλα νέα κατηγορία, ενώ έδωσε λύση στο «άγχος της αυτονομίας» -κλασικό ζήτημα των συμβατικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων- προσθέτοντας την άνεση ενός μεγάλου SUV της κατηγορίας D.

Οι Ευρωπαίοι πελάτες που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό ανέδειξαν το Outlander PHEV σε bestseller στην κατηγορία των plug-in υβριδικών σε πολλές αγορές- μεταξύ των οποίων και εκείνες με ισχυρή αυτοκινητοβιομηχανία όπως η Γερμανία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!