ΑΓΩΝΕΣ

Τα ελαστικά Cooper στο ράλι Dakar!

Foj Motorsport - 2016 Dakar Rally

H Cooper Tire Europe και η Foj Motorsport ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους,   για την συμμετοχή στο 26ο Rally Dakar, καθώς ο Πρεσβευτής των ελαστικών Cooper Ευρώπης Xavier Foj, επιβεβαιώνει την 26η συμμετοχή σε αυτό τον παγκοσμίου φήμης αγώνα αντοχής!

Ο Foj  απολαμβάνει την πρόκληση του ράλι Dakar, το οποίο αρχίζει το 2016 στο Μπουένος  Άιρες   στην Αργεντινή, οδηγώντας τους αγωνιζομένους για 9000 χιλιόμετρα μέσω Βολιβίας, με επιστροφή στην Αργεντινή, και τερματισμό στο Rosario! Ο αγώνας που περιλαμβάνει 13 ειδικές,  έχει διάρκεια περισσότερο από 15 ημέρες με μια μόνο ημέρα ξεκούρασης, αποδεικνύεται και πάλιν σαν ο απόλυτος δοκιμαστής αντοχής οχημάτων και αγωνιζομένων. Ο αγώνας διεξάγεται από 2-16 Ιανουαρίου 2016.

Η Foj Motorsport   επανακάμπτει στην κατηγορία Τ2, η οποία αποτελεί την κατηγορία οχημάτων παραγωγής «ελευθέρου χρόνου εκτός δρόμου», στην οποία έχει ξανακερδίσει το 2012 και το 2013. Συμμετέχοντας στην 26η φορά, με Toyota Land Cruiser 150, o Foj  είναι πεπεισμένος για μια ακόμη επιτυχημένη συμμετοχή στο Dakar , καθώς υπήρξε νικητής 2 φορές με όμοιο όχημα, και χρησιμοποιώντας αυτή την φορά τα νέα ολοκαίνουργια ελαστικά Cooper Discoverer STT Pro.

Με τα ελαστικά Cooper Discoverer STT Pro, τα οποία λανσαρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2015 και έχουν ειδικά σχεδιαστεί για  όσους αναζητούν οδηγικές απολαύσεις εκτός δρόμου, η ομάδα Foj Motorsport  έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ισορροπία που εξασφαλίζουν τα ελαστικά σε όλα τα εδάφη και επιφάνειες -αμμώδεις, με  σκυρόδεμα και ακόμη σε παχιά λάσπη.

Τα ελαστικά Discoverer STT Pro εγγυώνται υπέροχη πρόσφυση, αξεπέραστη αντοχή και  λιγότερη φθορά πέλματος  ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες οδήγησης σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Τα ελαστικά προσφέρουν  εξαιρετική αξιοπιστία και αντοχή με την δομή Armor-Tek η οποία προσθέτει αντοχή στα πλευρικά τοιχώματα και στην περιοχή του πέλματος και  μοναδικό τεχνολογικό επίτευγμα την αποβολή της λάσπης εμποδίζοντας την συσσώρευση της.

Η κυρία  Sarah McRoberts, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Cooper Tire Europe  είπε ότι το Dakar Rally είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους  αγώνες στο παγκόσμιο ημερολόγιο  αγώνων motorsport και η σταθερά φιλοδοξία του Xavi Foj  σε συνδυασμό με τις συνεχείς επιτυχίες του σ αυτό το ράλι, είναι πραγματικά περισσότερο από εντυπωσιακές.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!