NEA

Πόσο χρειάστηκε ένας Κινέζος για να καταστρέψει ένα Koenigsegg Agera R; [vid]

Στο παραπάνω βίντεο των 7 sec μπορείτε να δείτε ένα Agera R των 1.000 PS να γίνεται ένα κουφάρι από παλιοσίδερα!

KOENIGSEGG-AGERA-RΠως μπορεί να έγινε το ατύχημα με το Koenigsegg; Άγνωστο ή καλύτερα είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς από το τρομακτικό βίντεο, όχι μόνο για τη σφοδρότητα της σύγκρουσης στις μπαριέρες, αλλά και γιατί βλέπει κανείς πως ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει παρελθόν. Το πιθανότερο είναι ο οδηγός να πάτησε μάλλον περισσότερο το γκάζι από ότι το επέτρεπαν οι συνθήκες και οι ικανότητές του για τα 1.200 Nm του bi-turbo V8.

Κάτι που μπορεί βέβαια να συμβεί και σε πολύπειρο οδηγό, όπως είναι ο Stig του TopGear, που μπορείτε να τον δείτε στο δεύτερο βίντεο να “χάνει” ένα Koenigsegg CCX και να βγαίνει από την πίστα, ευτυχώς με πολύ πιο μικρές συνέπειες σε σχέση με τον Κινέζο πρωταγωνιστή μας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!