ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι μπορεί να έχει στο πορτμπαγκάζ του ένα Tesla; [vid]

Χωράει ένα πρόβατο στον εμπρός χώρο αποσκευών του Tesla Model S; Η απάντηση στο παραπάνω βίντεο!

Tesla sheep copyΠοιος έχτισε το Στόουνχετζ; Ποιος σκότωσε τον Κέννεντυ; Κόντρα σε ποιον έπαιζε η Χαβάη στο θρυλικό 5-0; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα που απασχολούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια την ανθρωπότητα, έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα. Γιατί να θες να δεις εάν χωράει ένα πρόβατο στον εμπρός χώρο αποσκευών ενός Tesla Model S;

Κι όμως, κάποιος θέλησε να δώσει απάντηση στο παραπάνω ερώτημα και μάλιστα κατέγραψε την κοσμοϊστορική αυτή δοκιμή σε βίντεο. Για κάτι τέτοια είναι που βγήκε το ρητό «άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου». Όπως φαίνεται από την προέλευση του βίντεο και τις πινακίδες του Tesla, η δοκιμή έγινε κάπου στο Καζακστάν. Λάλισαν φαίνεται οι άνθρωποι από τα 40+ χρόνια κομμουνισμού υπό την προστασία της Μητέρας Ρωσίας και τώρα κάνουν ότι να ‘ναι.

Το Model S έχει εμπρός χώρο αποσκευών 150 λίτρων και το πρόβατο χώρεσε. Άρα -βλέπω την απορία στα μάτια σας- λογικά θα χωράει επίσης σε Ferrari 458 Speciale (230 λίτρα), Lotus Evora (160 λίτρα), Porsche Cayman (162 λίτρα), δεν χωράει όμως σε 911 GT3 (125 λίτρα).

Νίκος Α. Μαρινόπουλος

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, στον χώρο του αυτοκινήτου υπάρχουν δύο Ν.Μ. Ώρα να σμίξουν δημοσιογραφικά και οι δρόμοι μας, στο καλύτερο site για την τεχνολογία και την αυτοκίνηση!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!