NEA

Ποια θα είναι η τελική της Bugatti Chiron;

Bugatti Chiron teased in Christmas card

Στην Chiron είναι αφιερωμένη η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα της Bugatti, η οποία ετοιμάζεται για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του hypercar στην Γενεύη….

Κάτω από το -παραδοσιακά μπλε σε χρώμα- πανί βρίσκεται ο αντικαταστάτης της Veyron που από τα πολλά που έχει ως στόχο είναι να καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας. Ένα ρεκόρ που κατέχει η Veyron και μάλλον η Chiron δεν θα δυσκολευτεί να ξεπεράσει χάρη στους 1.500 ίππους που θα αποδίδει ο νέος W16 κινητήρας.

Πιθανότατα το κοντέρ της Chiron να γράφει έως τα 500 km/h με την πραγματική τελική να αγγίζει τα 460 km/h. Για να δούμε τελικά τι θα ισχύσει, ενώ ενδιαφέρον είναι πως η Bugatti έχει ήδη δεχθεί 100 προ-παραγγελίες, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες μας πληροφορίες. Λογικό, άλλωστε είναι κάτι τέτοιο, αφού η συνολική παραγωγή της νέας Bugatti θα περιοριστεί σε μόλις 450 μονάδες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!