ΑΓΩΝΕΣ

Είναι η Formula E εξίσου θεαματική με την F1;

Δείτε το παραπάνω βίντεο και θα δείτε πόσο έχει βελτιωθεί το θέαμα στο ενιαίο πρωτάθλημα με τα ηλεκτροκίνητα φορμουλάκια…

USA15-act-d640Την ώρα που ο Bernie Ecclestone προφανώς και λέει τα πράγματα με το όνομά τους λόγω του φτωχού θεάματος που προσφέρει τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα της F1, η Renault ολοκλήρωσε και επίσημα την εξαγορά της Lotus F1 Team και στο πρωταθλημα του 2016 θα λάβει μέρος ως εργοστασιακή ομάδα. Από την άλλη, ακόμη και η Ferrari γκρινιάζει, συγκεκριμένα ο Sergio Marchionne που πριν από μερικές μέρες είπε στο περιθώριο ενός χριστουγεννιάτικου γεύματος, πως -εκτός από τον σκοπό του να επαναφέρει την Alfa Romeo στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού- οι σημερινοί κανονισμοί είναι για… δικηγόρους και όχι για μηχανολόγους!

formule E better than F1Επίσης, ο Ιταλός μάνατζερ είπε για την VW-Audi πως εδώ και πολλά χρόνια φημολογείται η συμμετοχή του γερμανικού ομίλου στην F1, αλλά όλο και κάποιο εμπόδιο υπάρχει κάθε φορά (προφανώς να υπονοεί αυτή την φορά το dieselgate). Στην Red Bull φωνάζουν πως οι Mercedes και Ferrari θα ήταν χαρούμενες αν έβλεπαν τους Ταύρους να αναστέλλουν τις δραστηριότητές τους λόγω έλλειψης μονάδας ισχύος.

Αυτά είναι μερικά μόλις από τα νέα της Formula 1 που προσπαθεί να ανακάμψει και να βελτιώσει το θέαμα της μέσα από πολύ γκρίνια. Κάτι που δεν ισχύει για το πρωτάθλημα της Formula E που γίνεται όλο και δημοφιλέστερο, ενώ θα αποκτήσει και ένα νέο σκέλος, το Roborace. Δείτε το παραπάνω βίντεο από το πιο πρόσφατο ePrix που έγινε στην Ουρουγουάη και θα καταλάβετε (παρακάτω η κατάταξη στο πρωτάθλημα).

formule e teams standings dec 2015

formule e standings dec 2015

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!