ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέας γενιάς σύστημα χαρτών από την Toyota [vid]

Η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει στην έκθεση ηλεκτρονική CES μία νέας γενιάς σύστημα χαρτογράφησης που θα υποστηρίζει μελλοντικά την αυτόνομη οδήγηση…

Toyota to unveil a new map generation system at CES (3)Το νέο σύστημα έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να υποστηρίζει μακροπρόθεσμα την τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης, καθώς ο αλγόριθμος του θα συνδυάζεται τις πληροφορίες του GPS με εικόνες μοντέλων παραγωγής που θα είναι εξοπλισμένα με κάμερες. Τα δεδομένα θα αποστέλλονται σε ένα κέντρο πληροφοριών, τα οποία θα συλλέγονται, θα επεξεργάζονται για να ενημερώνονται συνεχώς upd χάρτες υψηλής ακρίβειας για όλο τον κόσμο.

Έτσι όπως περιγράφει η Toyota το νέο της σύστημα, ουσιαστικά θα μετατρέψει τα μοντέλα της σε αυτοκίνητα τύπου Google Street View συγκεντρώνοντας στοιχεία ακόμη και ακόμη και λέιζερ σκάνερ για τρισδιάστατη σάρωση. Η λύση αυτή θα εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, από ότι αν υπήρχαν συγκεκριμένα οχήματα για να κάνουν αυτή την δουλειά. Μάλιστα, το σύστημα της Toyota θα συλλέγει στοιχεία με απόκλιση της τάξης του 5 εκ. στις ευθείες οδούς. Το νέας γενιάς σύστημα χαρτών θα ξεκινήσει να μπαίνει σε μοντέλα παραγωγής από το 2020, μπορείτε να το δείτε και ως την απάντηση στους χάρτες HERE!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!