ΑΓΩΝΕΣ

Xώρισαν Button και Michibata

Jenson Button and girlfriend Jessica Michibata (1)

Μετά από μόλις ένα χρόνο έγγαμου βίου, ο οδηγός της McLaren-Honda Jenson Button και το διεθνούς φήμης top model Jessica Michibata, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Jenson Button and girlfriend Jessica Michibata (2)Ο 35χρονος Βρετανός και η 31χρονη Αργεντινο-γιαπωνέζα, είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2014 και ήταν ένα από τα πιο λαμπερά και πιο αγαπημένα ζευγάρια στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Ήταν μαζί από το 2009. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Ο Jenson Και η Jessica αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Είναι ένας φιλικός χωρισμός. Δεν εμπλέκεται κανένας άλλος».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!