NEA

Μακρύτερη έκδοση για την BMW X1;

BMW-X1-LONG- (3)

H long εκδοχή της X1 θα παρουσιαστεί εντός 2016, ενώ η BMW δεν έχει ακόμα διευκρινίσει αν θα είναι παντού διαθέσιμη ή μόνο στην Κίνα…

BMW-X1-LONG- (1)Σε σχέση με την κανονική BMW X1, η σημαντική διαφοροποίηση εντοπίζεται στο αυξημένο μεταξόνιό του (περίπου +100 mm), στις μεγαλύτερες πόρτες και παράθυρα και στην 3η σειρά καθισμάτων. Η οποία, όπως συνήθως συμβαίνει στην κατηγορία, θα είναι κατάλληλη μόνο για παιδιά, ενώ στην περίπτωση αυτή ο χώρος που θα μένει για τις αποσκευές θα είναι υποτυπώδης.

BMW-X1-LONG- (2)Το πλαίσιο θα είναι το ίδιο με αυτό της X1 που γνωρίζουμε -πρόκειται για το UKL που χρησιμοποιείται στην Σειρά 2 και στα Mini της τελευταίας γενιάς-, ενώ οι κινητήρες θα είναι οι γνωστοί 3-κύλινδροι και 4-κύλινδροι της μάρκας με εκκίνηση από τα 1.500 cc. Τα σχέδια προέρχονται από πατέντες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!