NEA

Έρχεται το 2017 το νέο TVR!

TVR new V8 model 1200

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, η TVR επιστρέφει με ένα νέο κουπέ που θα έχει την υπογραφή του Gordon Murray και έναν V8 κινητήρα της Cosworth…

Προς το παρόν η TVR έδωσε στην δημοσιότητα μία πρώτη teaser εικόνα για το νέο της κουπέ, για το οποίο θα μάθουμε περισσότερα τους πρώτους μήνες του 2016. Αυτό που μπορεί να διαπιστώσει κανείς παρατηρώντας την είναι πως σαφώς και υιοθετεί στοιχεία από την παράδοση της μάρκας εκφρασμένα με ένα σύγχρονο και αεροδυναμικό τρόπο.

Η TVR διευκρινίζει πως η τελική μορφή του νέου μοντέλου δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, καθώς και ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές οι οποίες στην ουσία διαφέρουν μόνο ως προς τις λεπτομέρειες. Ο κινητήρας θα είναι πάντως ένας V8 εξελιγμένος από την Cosworth με ισχύ στα 450 με 500 άλογα, ενώ το πλαίσιο θα είναι από ανθρακόνημα, εξελιγμένο με τη βοήθεια του Gordon Murray.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!